Microsoft Power Platform

Tehosta liiketoimintaasi Power Platformin avulla

Microsoft Power Platform on innovatiivinen työkalu, joka mahdollistaa liiketoiminnan tehostamisen entisestään. Power Platform -palvelumme koostuu neljästä tuotteesta: Power BI, Power Apps, Power Automate ja Power Virtual Agents. Nämä työkalut yhdessä tarjoavat yrityksellesi mahdollisuuden luoda, jakaa ja hallita sovelluksia ja automaatioita ilman syvällistä ohjelmointiosaamista.

Power Platformin voi integroida saumattomasti muihin Microsoftin ratkaisuihin, kuten Microsoft 365 ja Dynamics 365. Asiantuntijamme auttavat organisaatiotasi hyödyntämään Power Platform ratkaisuja mahdollisimman tehokkaasti.

Nainen hymyilee ja levittelee käsiään innostuneena tietokoneen edessä

Power Platform -tuotteet

Power BI

Tee päätöksiä faktoihin perustuen. Power BI on tehokas analytiikkatyökalu, joka mahdollistaa yrityksesi datan visualisoinnin ja analysoinnin helposti ymmärrettävässä muodossa. Voit luoda monipuolisia koontinäkymiä ja raportteja, jotka auttavat sinua ja tiimiäsi tekemään päätöksiä faktoihin perustuen.

Power Apps

Rakenna räätälöityjä sovelluksi nopeasti. Power Apps tarjoaa helpon tavan luoda räätälöityjä liiketoimintasovelluksia ilman koodaustaitoja. Voit rakentaa sovelluksia, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja integroida ne sujuvasti olemassa oleviin järjestelmiin.

Power Automate

Automatisoi arjen rutiinit. Power Automate mahdollistaa liiketoiminnan prosessien automatisoinnin helposti. Voit luoda automaatioita esimerkiksi sähköpostien lähettämiseen, tiedostojen siirtämiseen ja muihin rutiinitehtäviin, vapauttaen aikaa tärkeämpiin asioihin.

Power Virtual Agents

Älykkäitä botteja ilman koodaustaitoja. Power Virtual Agentsin avulla voit luoda älykkäitä chatbotteja ilman koodaamisen tai tekoälyn erityisosaamista. Chatbotit vastaavat asiakkaiden kysymyksiin ja ratkaisevat ongelmia reaaliaikaisesti ja niiden suorituskykyä voi jatkuvasti parantaa tekoälyn sekä datan avulla. Näin parannat asiakaskokemusta ja vapautat asiakaspalvelutiimin resursseja muihin tehtäviin.

Power Platformin hyödyt

Nopea kehitys

Voit luoda sovelluksia ja automaatioita nopeasti ilman syvällistä ohjelmointiosaamista.

Tehokkuus

Power Platformin avulla tehostat liiketoimintaprosesseja ja vapautat aikaa tärkeämpiin tehtäviin.

Joustavuus

Sovellukset ja automaatiot voidaan helposti muokata vastaamaan muuttuvia liiketoiminnan tarpeita. 

Älykkyys

Power Platformin avulla voit hyödyntää tekoälyä ja koneoppimista liiketoiminnan päätöksenteossa ja asiakaspalvelussa.

Tekoälyllä tehoa työarkeen

Hyödynnettäänkö organisaatiossasi tekoälyä parhaalla mahdollisella tavalla? Voimme ottaa siitä selvää tekemällä kartoituksen AI:n nykytilasta organisaatiossasi sekä kouluttamalla niin yrityksen strategisia päättäjiä kuin loppukäyttäjiä Copilot-ratkaisujen tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Työpajat lisäävät taitoja

Älä maksa linsensseistäsi turhaan. Tule mukaan yhteisiin työpajoihin, joissa opastamme erilaisten Microsoft-ratkaisujen käyttöön ja tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Paranna työntekijäkokemusta

Microsoft Viva mahdollistaa tehokkaammaan digitaalisen työympäristön tuomalla yhteen useita työkaluja ja sovelluksia.

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää Microsoft Power Platformin tarjoamista mahdollisuuksista.

Tommi Maijanen

Sales Executive, Microsoft Productivity

Antti Ahola

Sales Executive, Microsoft Productivity